Vrije dansavonden (bijgewerkt 22 mei 2016)Vrije Dans avond
Zaterdag 21 mei hadden wij weer onze vrije dansavond, de sfeer zat er goed in en er werd weer veel gedanst en gelachen.
voor foto's en filmpjes klik op onderstaande link


Couple Dance Bal
Zaterdag 7 april hielden wij weer een gezellig Couple Dance bal. De dansers kwamen als mooie setjes binnen. ook waren er 4 couples uit Heerenveen, wat wij enorm leuk vonden, Helaas konden van ons niet alle Couples komen ,maar dat mocht de pret niet drukken. Het werd een hele gezellige avond, vele dansen gedaan, soms met wat denkwerk.
 voor foto's van deze avond klik op onderstaande link

Vrije dansavond
Het was zaterdag 20 febr weer een zeer gezellige en geslaagde dansavond, iedereen genoot van de dansen en de muziek, er werd veel gelachen en Jane leste de dans "Sailor Boy" uit.
voor foto's en filmpjes klik op onderstaande link:


Nieuwjaarsbal 2 januari 2016
Zaterdag 2 januari hielden wij ons nieuwjaarsbal in de Vierstee, het werd een hele gezellige avond waar de voetjes flink van de vloer gingen, de dansers hadden er echt weer zin in na de feestdagen.
voor foto's van deze avond klik op onderstaande link:

Vrije dansavond November
Zaterdag 21 november was het weer gezellig tijdens de 3e vrije danavond van ons 16e seizoen, de dansers stonden de gehele avond gezellig op de vloer en genoten van de muziek.
iedereen had er weer enorm veel zin in

Vrije Dansavond Oktober
De tweede vrije dansavond op zaterdag 17 oktober was weer een gezellige en sfeer volle avond, na even een dweilpauze omdat de vloer achterin een beetje glad was gingen de voetjes gestaagd van de vloer. De hele avond stonden de dansers op de vloer, De nieuw geleerde dansen kwamen voorbij als ook de Golden Oldies zoals Smokey places, Blue roses, dansen die nog altijd worden aangevraagd.
Natuurlijk werden de Couple Dansers ook niet vergeten.
Geniet nog even na van deze avond met de foto's en filmpjes, klik op onderstaande link.


Vrije Dansavond September
Zaterdag 19 september hielden wij weer onze eerste vrije dansavond van het 16e seizoen. De sfeer zat er al gauw goed in en de voetjes gingen flink van de vloer, tot ieders verbazing gingen de dansen na de zomerstop wonder wel goed.
Voor foto's klik op de onderstaande link:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten